De eerste likes

Sinds enkele weken bliezen we nieuw leven in de facebook pagina “Hipste adresjes van’t Waasland”. Het begin van een tijdsintensieve, maar oh zo leuke hobby, zo blijkt.

We startten met het oplijsten van alle facebookpagina’s in het Waasland, en verdeelden deze onder in categorieën zoals Op stap – Restaurants / Kunst, cultuur en workshops / Shopping baby & kids / … Per categorie werd een album opgemaakt. Het idee achter de albums is de fans te inspireren om eens een nieuwe winkel/café/restaurant/… uit te proberen. Bij elke handelaar kan eenieder zijn commentaren kwijt om ook op die manier anderen te helpen nieuwe plekjes te ontdekken.

Dagelijks bekijken we de posts, en maken we een selectie die gedeeld kan worden via de pagina. De criteria om een post te delen zijn uitgebreid, van een opendeurdag met korting, over de maandmenu’s tot de nieuwste ijskar van een ijssalon uit de buurt. Wat ze allemaal wél gemeen hebben, is dat ze allemaal in het Waasland gevestigd zijn.
Dankzij de facebook sheduled posts kunnen we in het weekend of ‘savonds de posts klaarzetten voor de komende dagen, zodat het combineerbaar blijft met onze werkweek.

Toch kunnen we niet ontkennen dat het enorm verslavend is, we keken vol spanning uit naar de eerste 100 likes, en enkele dagen later was de kaap van 200 likes al overschreden. Die likes bevestigen dat we de goede richting uit gaan, al is er nog heel veel werk voor de boeg om deze facebookpagina dé referentie voor de Wase bewoners te maken.

Bedankt aan iedereen die de pagina reeds leuk vindt, en welkom aan alle toekomstige likes!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)