1

Dat stapje hoger

We zijn intussen ongeveer een kleine maand verder, en zijn al heel tevreden van het resultaat. Maar toch willen we nog dat stapje hoger geraken. Ons doel is echt een referentie te worden binnen het Waasland, één die de consumenten en de handelaars dichter bij elkaar brengt. De wereld is op momenten al anoniem genoeg, het wordt tijd om het persoonlijke contact tussen een klant en handelaar aan te wakkeren.

Het vraagt tijd, maar we maken werk van een persoonlijk bezoekje bij de handelaars. Zo leren we hun werk kennen, en kunnen zij een gezicht kleven op die “Hipste adresjes van’t Waasland”-pagina. Public Relations als het ware!

En we gaan het niet onder stoelen of banken steken, uiteraard zoeken we ook naar bevestiging : we willen uit de mond van de handelaars horen dat ons werk geapprecieerd wordt. Die avonden na het werk met de laptop op de schoot, bij bezoekjes de smartphone in de aanslag omdat een beeld meer zegt dan duizend woorden, het weekend plannen zodat we toch dat ene evenement kunnen meepikken… maar de inspanningen gaan niet onopgemerkt voorbij. Gelukkig!

We kregen zelfs van Siniscoop een extra duwtje in de rug, na het succes van de eerste wedstrijd waarbij we een duoticket mochten weggeven, kregen we de belofte dat er nog kaartjes zouden kunnen volgen in de komende maanden. Hou onze kanalen in de gaten, binnenkort starten we een nieuwe actie waarbij je kans maakt op een duoticket voor Siniscoop!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

1 thought on “Dat stapje hoger”

Comments are closed.