Den Silveren Harynck

In het kader van Restodays kozen we het restaurant Den Silveren Harynck. Met een Gault Milleau score van 15/20 werden de verwachtingen meteen hoog gelegd. Die verwachtingen werden de avond zelf ook ingevuld, de ontvangst was heel vriendelijk, de bediening vlot en professioneel en de geserveerde menu streelde onze tong.

We werden verwend met een amuse, voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert. Als afsluiter kregen we bij de thee nog enkele zoetigheden. Onze culinaire honger werd meer dan gestild. De foto’s spreken voor zich:
amuse
voorgerecht
tussengerecht
hoofdgerecht
dessert
zoetigheden

De klassieke inrichting van het restaurant zorgt voor een rustige, kalme sfeer – ideaal voor een romantisch avondje uit. Het restaurant wordt middenin gesplitst door een glazen wand, dat houdt het geluidsniveau laag.

Gemiddelde prijs p.p. schatten we tussen €75 en €100, voor de geserveerde restoweek menu inclusief wijn en aperitief betaalden wij €185.

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)