Een bont feestje in de bonte fabriek

Gisteren gingen we een kijkje nemen in de Bonte Fabriek, een beurs waar (web)winkel uit de buurt maar ook ver daarbuiten hun waar aanprijzen. De beurs bruist van de creativiteit, van handgemaakte juwelen (Peloeze) over lekkere cupcakes (coffee&curiosa) tot hippe kledij voor jong & minder jong (like father like son, Passi Passé, Biskids). Beelderig zorgt voor een mooi aandenken door je kleine snuiter op beeld vast te leggen. En voor wie zelf creativiteit in zich heeft, staat Liel paraat om je te helpen het juiste naaigerief te kiezen.

Vandaag kan je er terecht van 10u tot 17u – als je ‘t mij vraagt een perfect uitstapje om de regen buiten te vergeten.

Locatie: ‘tBau-Huis, Slachthuisstraat 60, 9100 Sint-Niklaas

Wie er dit jaar niet bij kan zijn, schrijft 5&6 april 2014 in de agenda voor de 4de editie van De Bonte Fabriek.

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)