Hipste adresjes… in’t Waasland?

Wanneer ik vertel over m’n nieuwe hobby Hipste Waasland is het meestal even stil. Ik zie de andere personen dan denken “Hippe adresjes … in’t Waasland … bestaat dat?” En ik moet toegeven dat ik vroeger ook niet zoveel van’t Waasland kende, buiten het Shopping Center en de Siniscoop. Sinds enkele maanden ben ik zelf een Snoa’se, en leer ik het Waasland van binnenuit kennen, gelukkig helpt Hipste Waasland daar bij. Bij de start ging ik naarstig op zoek op facebook / Google en las ik de foldertjes die in de bus vielen om de Hipste adresjes te vinden. Nu, enkele maanden later, heb ik het gevoel toch al een paar hippe adresjes te hebben ontdekt. En het mag gezegd worden, het Waasland hoeft niet onder te doen voor de hippe steden als Gent en Antwerpen!
Je vindt hier bijna alles wat je ook in de grote steden vindt, alleen wat minder variatie, maar tegelijk ook minder verloop. Het persoonlijke aspect, een langdurige relatie opbouwen met je klanten, daar kan het Waasland op bouwen.
Mijn visitekaartjes zijn binnen, tijd om zelf ook aan die relatie met de Wase handelaars te werken zodat ik op de hoogte blijf van de hipste adresjes šŸ™‚

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje NoƩmie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)