0

Mookum pop up store

Het Waasland shopping center is een pop up store rijker. Deze keer vult Mookum de ruimte met originele cadeautips. We gingen bij de opening een kijkje nemen, en vonden meteen enkele leuke cadeautjes.

Mookum-store

Het concept van Mookum is inspirerend. Ze werken samen met enkele vaste designers, maar blijven intussen ook hun ogen open houden voor jong/nieuw talent. Wanneer ze een tof design voorgesteld krijgen, wordt dit in kleine oplage geproduceerd en verkocht. Mookum helpt de jonge designers om hun product in de markt te brengen, zodat de designer zijn creativiteit ten volle kan benutten en zich minder zorgen hoeft te maken rond de marketing & verkoop.

Spring zeker eens binnen als je in de buurt van het Waasland Shopping Center bent, je zal het je niet beklagen. Voor wie zelf niet kan kiezen, biedt Mookum ook lasergeprinte cadeaubonnen aan.

Ons mandje werd gevuld met volgende items :

Food face man - een cadeautje voor een 4jarige sloeber
Food face man – een cadeautje voor een 4jarige sloeber
Sticks_Front_Black-190x190
Sticks around a while – een originele kapstok
Een geschenkje voor de volgende babyborrel
Airplane spoon – dinner is cleared for take-off – een geschenkje voor de volgende babyborrel
The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)