1000 likes?

Het eindejaar is in zicht, traditioneel een moment om terug te blikken op het voorbije jaar, en het nieuwe jaar vol goede voornemens te starten. Bij Hipste Waasland blikken we alvast terug op een mooi begin, en ons voornemen is om te blijven groeien in 2014.

Op enkele maanden tijd haalden we op onze facebook pagina reeds 900 likes, iets wat ons doet dromen om nog voor het eindejaar 1000 likes te halen. Niets voor niets natuurlijk, als we 1000 likes halen, delen we 10 Siniscoop tickets uit (5x duotickets) onder onze fans.

Wil je mee kans maken? Deel onze facebook pagina bij je vrienden en misschien sleep jij wel een duoticket in de wacht!

 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)