Een terugblik op 2013

2013 was een speciaal jaar, eind augustus startte voor ons het verhaal van Hipste adresjes van’t Waasland. Een vriendin richtte de pagina een tijdje geleden op, als variant van Hipste adresjes van Gent. Ze heeft intussen haar handen vol om de Gentse editie van hippe content te voorzien, en betrok ons in het Waaslands verhaal. Voor mij kwam dit perfect uit, ik was namelijk net naar het Waasland verhuisd. Het hipste Waasland verhaal helpt me inburgeren en de regio te leren kennen.

Het startte met de opening van de nieuwe Tarmak winkel in de Stationstraat, onze eerste post! Nadien volgden vele andere posts op facebook, maakten we een twitter account aan en schreven we ook onze eerste blogpost. Het was even aftoetsen, al vonden we snel onze draai. Hipste Waasland is en blijft een privé initiatief, dat geeft ons de vrijheid te posten wat we zelf interessant vinden, en daarin schuilt onze kracht.
Dat wordt ook bevestigd door de reacties die we van bewoners en handelaars krijgen. Die aanmoedigingen doen enorm veel deugd 🙂 Ook het zien groeien van de likes op facebook, de followers op twitter, en de visits op onze blog motiveren ons om verder te gaan in 2014.

Momenteel krijgt de facebook pagina de meeste likes, we dromen zelfs van 1000 likes tegen eind 2013. Zodra we 1000 likes hebben, delen we 10 Siniscoop tickets uit – iedereen maakt kans om te winnen. Onze volgende mijlpaal voor twitter is het halen van 100 followers.

Naast online brengen we het verhaal intussen ook offline. We legden reeds enkele bezoekjes af om de mensen achter de toonbank te leren kennen, en zullen dit ook doorzetten in 2014.

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)