Start het nieuwe jaar in schoonheid

Januari is naar traditie een maand vol familiebezoekjes, en dan wil je extra goed voor de dag komen. Splash handcarwash kan je hierbij helpen door te zorgen dat je wagen schittert, vanbinnen en vanbuiten!

Splash Handcarwash groeide vanuit passie, een passie voor auto’s – propere auto’s ;). Zowel particulieren als bedrijven kunnen beroep doen op de diensten van Splash. Ze verkiezen te werken op afspraak zodat je als klant niet hoeft te wachten, een voordeel zodat je tijdens het kuisen andere nuttige dingen kan doen, of je kan genieten van een drankje en op het gemak de krant lezen. Het team van Emiel en Veronique doet er alles aan om het wachten zo aangenaam mogelijk te maken.

Er worden meerdere formules aangeboden: classic (buiten wassen) en in&out (buiten en binnenin wassen), maar ook simoniseren & waxen, polish en dieptereiniging. Extra daarbovenop stelt Splash een gratis vervangwagen ter beschikking bij meer tijdsintensieve behandelingen.

Wil je zelf ook je wagen laten blinken door Splash Handcarwash? Neem dan in januari 2014 zeker deel met onze giveaway actie en maak kans op een van de 10 waardebonnen! Hou onze facebook pagina in de gaten voor meer informatie.

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)