VIP Sales bij Noppe Slaapcultuur

De solden zijn aangebroken. Meestal een tijd waarbij winkels erbij liggen als een slagveld. Maar wie slim is, slaat zijn slag bij een boetiek waar je op het gemak kan rondkijken, een glaasje bubbels aangeboden krijgt, kan beroepen op de expertise van de verkoper,… Noppe Slaapcultuur pakt het goed aan, en geeft vanavond een VIP sale avond. Je kan er nog tot 20u terecht!

Wie er vandaag niet meer kan bij zijn, kan gelukkig ook terecht op de webshop Pret-a-dormir.

Geniet van het shoppen,
Hippe groeten

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)