Hippe verjaardagsfeestjes bij Sublim Shop

Sublim Shop heeft niet enkel leuke cadeautjes, kinderspeelgoed, knutselgerief, juweeltjes en workshop, maar organiseert ook hippe verjaardagsfeestjes. Heb je een zoon of dochter tussen 6 en 12 jaar die graag knutselt? Dan is een feestje bij Sublim Shop zeker een aanrader.

De namiddag start met een knutselactiviteit zoals juwelen maken, knutselen met fimo, of aan de slag met naald & draad. Nadien smullen alle kinderen van lekkere pannenkoeken, wafels, cake of ijs (naar wens van de jarige) en geven ze via leuke spelletjes hun cadeau aan de jarige. Die dag staat de jarige uiteraard centraal, omringd door zijn/haar beste vrienden en vriendinnen.

Praktische info

De namiddag wordt begeleid door 2 volwassenen, en wordt georganiseerd voor minimum 6, maximum 12 vriendjes en vriendinnetjes.
Het feest kan doorgaan op woensdag of zaterdag van 14u tot 17u.
Contact : info@sublimshop.be of spring eens binnen in de winkel.

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)