1

Figaro Personal Hair Experience

Het draait om ontspanning, je op je gemak voelen en buiten gaan met een fantastisch kapsel! Figaro gaat er helemaal voor, en dat merk je aan de details.

De telefonische reservatie werd met veel enthousiasme neergeschreven en per email bevestigd. En ook de ontvangst zelf was hartelijk. Tijdens het wassen wordt je stoel aangepast zodat je met de voetjes omhoog kan genieten van een hoofdmassage en een rugmassage. Het kleuren/knippen wordt uitgevoerd door ofwel stylistes, topstylistes of de manager. Je kan zelf kiezen wie je haar mag knippen, zo hou je meteen ook je budget in de gaten.
Tijdens de babbel werd meteen duidelijk dat dit kapsalon kan rekenen op trouwe werknemers & een trouw publiek.

metamorfose

En er is méér!
Vroegboekkorting, last minute deals, gratis drankje, ipads en boekjes ter beschikking,…
Plus je kan er ook terecht met alle vragen rond de verzorging van je haarbos, bijvoorbeeld Hoe kan je krullend haar het beste drogen? :

De ‘plicht’ roept om ook andere kapsalons uit het Waasland uit te proberen, al ben ik er vrij zeker van dat dit salon bovenaan de lijst zal eindigen!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

1 thought on “Figaro Personal Hair Experience”

Comments are closed.