0

Wellness Belle Histoire

Deze week testte ik voor jullie bij Wellness Belle Histoiree de gelaatsverzorging. Zaakvoerster Stephanie nam me onder (zachte) handen en legde elke stap met veel kennis en zorgvuldigheid uit.

Tijdens de behandeling voel je de jarenlange ervaring in de handen van Stephanie, uit die ervaring koos Stephanie resoluut voor de producten van Babor.

De gelaatsverzorging start met een diepe reiniging, gevolgd door een peeling, verwijdering van zwarte puntjes, bijwerking van de wenkbrauwen en een deugddoende gelaatsmassage waarbij ook de decolleté en schouders onder handen worden genomen. Na de massage volgt een masker dat een 20tal minuutjes intrekt, even indommelen mag, en de verzorging eindigt met een dagcreme.

Dit adresje doet je wegdromen na een harde werkdag.
Naast gelaatsverzorging biedt Wellness Belle Histoire ook manicure, pedicure, massage, zonnebank, gelish nagels en ook een relax ruimte met sauna, jacuzzi, stoombad en binnenzwembad.

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)