De drie duimpjes omhoog

dedrieduimpjes

We gingen langs bij dedrieduimpjes in Zwijndrecht, een kinderwinkel voor kleine spruitjes van 0 tot 12 jaar. Je kan er terecht voor zowel kleertjes, speelgoed, accessoires, maar vooral ook voor persoonlijk advies van de eigenares Maja. Haar ervaring met de geboorte en opvoeding van haar eigen 2 schatten deelt ze graag, en gebruikt ze om haar collectie samen te stellen. Ze kiest bewust voor duurzame producten die passen in haar filosofie. Het moet voornamelijk praktisch zijn, bijvoorbeeld boekentasjes met velcro, slabbetjes die tweezijdig te gebruiken zijn,…

Ook kiest ze bewust voor Belgische merken als Stones & Bones, Boogaloo en Olala die speciaal voor haar unieke prints maken, hoodies en broekjes van Mundo Melocoton in heerlijk zacht velours, of Scandinavische merken met kleurrijke en grappige opdrukken. Wie op zoek is naar een origineel cadeau kan zeker bij De Drie Duimpjes terecht!

En er is méér! De Drie Duimpjes geeft deze maand een cadeau weg, namelijk een dierlijke Zoo Pack kleuterrugzak van Skip Hop . Hou onze facebook in de gaten voor de details van deze actie.

Enkele van onze favorieten uit de winkel :

Gitaarkussen-ferm-living
Stoer gitaarkussen van Ferm Living – €44
Kruippak-lieveheersbeestjes
Kruippak met lieveheersbeestjes van Organics for Kids – €29,95
Slaaptrainer
Slaaptrainer Schaap van Zazu – €39,95
Hippe traktor brooddoos van Blafre - €18,95
Hippe traktor brooddoos van Blafre – €18,95

 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)