0

Art & Food – Catering, homecooking, kookworkshops

De ontdekking van de week was vast en zeker Art & Food in Waasmunster. Tussen de bomen door vind je er een sfeervol ingerichte woning die dienst doet voor privé feesten (tot 18 personen) alsook maandelijkse kookworkshops.

Sandra & RudyWe hadden een aangenaam gesprek met Sandra en Rudy, een charmant koppel dat de passie voor het koken en decoreren uitstraalt. Sandra creeërde een gezellige ontvangst- en eetruimte en staat in voor de bediening, Rudy leert je de kneepjes van het vak bij de kookworkshops, en tovert elk bord om in een kunstwerk.

Wie het eerst eens wil uitproberen, kan deelnemen aan de maandelijkse kookworkshop (elke 2de dinsdag van de maand), of aanschuiven A’ tafel met vrienden, familie of met z’n tweeën. Geef je gegevens door via email om op de hoogte te blijven van de acties.

De eerstvolgende workshop gaat door op 18 maart, en staat in het teken van Japans-Thais. Wanneer je bij reservatie “Hipste Waasland” vermeldt, krijg je de drank gratis aangeboden!

Wil je een feest geven voor +18 personen, of verkies je je eigen omgeving? Dan komen Sandra en Rudy graag bij jou langs om je feest tot in de puntjes te verzorgen. Hiervoor werken ze samen met enkele partners zodat je zelf niets dient te voorzien. Zij zorgen voor de decoratie, de muziek, en uiteraard ook het eten en bediening. Meer informatie over de catering mogelijkheden vind je op hun website.

De orangerie kan ook perfect gebruikt worden voor personeelsfeesten, of zakenlunchen. De orangerie werd uitgerust met een flatscreen tv met pc-aansluiting en flipboards. Ook biedt Art&Food waardebonnen aan, schenk eens een kookworkshop of een etentje A’tafel!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)