0

Kijk mama, we staan in de krant!

Het Nieuwsblad raakte geïnteresseerd in het verhaal achter de hipste adresjes van Gent en in navolging ook de hipste adresjes van’t Waasland. Uiteraard waren wij zelf fier te verschijnen in zowel de digitale als de print editie op vrijdag 14/03/14. En het bleef niet zonder gevolg, de facebook pagina kende meteen 350 nieuwe fans, onze blog trok meer dan 300 nieuwe visits aan.

Hoe meer vrienden, hoe meer pret! We blijven dit uit eigen beweging doen, en appreciëren alle feedback & steun 🙂

Ken je zelf een adresje dat nog niet is opgenomen in onze communicatie? Laat het ons dan weten op contact@hipstewaasland.be

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)