0

Colette viert 1ste verjaardag

Dit weekend viert Colette in Belsele haar eerste verjaardag, ook vandaag (zondag) is de winkel open van 14u tot 18u. Speciaal voor de eerste verjaardag werkte Colette samen met Lolo Ballerina’s een unieke ballerina uit. Je kan het vooraan in de winkel bewonderen. Wie het schoentje past, moet echter wel snel zijn. Er zijn slechts 8 exemplaren van gemaakt!

Colette - Lolo ballerina

 

De extra finishing touch wordt gegeven door de witte en zwarte hak. Wie durft deze nieuwe trend de wereld in te sturen?

Haast je naar Colette Concept Store, en ontdek deze unieke ballerina. Bij aankoop van minimum €150 krijg je er een witte, stijlvolle Colette paraplu bovenop!

 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)