0

Win een bonnenboekje twv €250

Reeds sinds 4 edities organiseert De Bonte Fabriek een bruisende weekendmarkt in hartje Sint-Niklaas. Zowel fysieke winkels als webshop verrassen je met originele, hippe kledij, juwelen, speelgoed, schoenen, stoffen, en nog veel meer.

Voor de kleintjes is een kinderhoek voorzien waarin ze gratis kunnen ravotten en geschminkt worden onder begeleiding van Kidkits, de kleine hongertjes kunnen gestild worden met lekkers van Het Gevoel, Mirlo’s, Ons Lucy en Coffee Bar on Wheels.

Tijdens de 3de editie kwamen we een kijkje nemen, en werden we aangenaam verrast door de creativiteit van winkels uit het Waasland en daarbuiten.

Op zaterdag kan je tussen 15u en 20u komen rondsnuisteren, op zondag gaan de deuren open van 10u tot 17u.

En dat is nog niet alles, via Hipste Waasland maak je kans op een bonnenboekje twv €250. Het boekje bevat 10 bonnen van elk €25 voor 10 deelnemende (web)winkels. Zeker de moeite waard om je kans te wagen!
Je kan deelnemen via facebook of het antwoord op onderstaande vraag sturen naar contact@hipstewaasland.be
De vraag : Wie zet elke editie haar pop-up fotostudio neer in de inkomhal van De Bonte Fabriek?

Veel succes en misschien tot op de beurs!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)