0

Op ontdekking in Beveren

Laatst gingen we op ontdekking in Beveren. De eerste stop was TanTan Pure, een mooi ingerichte winkel met uitgebreid assortiment voor jong en oud. Je vindt er merken zoals Hampton Bays, Xandres, Vila, Lucy has a secret, en nog zoveel meer. De winkel is onderverdeeld in een gelijkvloers en een bovenverdieping waar je meer kleurrijke en jongere stuks vindt. Je wordt er vriendelijk onthaald, en verder geholpen als je dat zelf wil.

Een beetje verderop liepen we binnen in een charmant theewinkeltje waar je zowel losse thee als thee accessoires kan scoren : De Plantage. Je ontdekt er oneindig veel soorten thee, voor elk moment van de dag.

Als laatste brachten we een bezoekje aan Boco, een kinderkleding winkel met leuks voor de allerkleinste, alsook de wat grotere kinderen. Op de bovenverdieping vind je ook een assortiment zwangerschapskledij en de lopende geboortelijsten.

Er is vast nog veel meer te ontdekken in Beveren. Laat ons gerust weten wat jullie lievelingsadresje is!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)