0

Lekker uit eten bij Il Carpaccio

Na de fantastische Ladies Day Makeover (meer hierover lees je in onze vorige post) nam mijn wederhelft me mee naar Il Carpaccio. In de landelijke omgeving van Waasmunster kan je er terecht voor een Italiaans geïnspireerde keuken, met Franse toetsen.

Het was te verwachten dat de zaak goed gevuld zat op zaterdagavond, toch merkten we er zelf weinig van. De akoestiek zit er goed, en de bediening had alles onder controle. Ook het voor- en hoofdgerecht kwam vlot, zonder té snel te zijn. Het werd snel duidelijk dat deze zaak een goed draaiend team heeft, zowel in de zaal als in de keuken. De smaken zaten heel goed, ikzelf ging voor de mix parmezaanse & garnaalkroketten en risotto met scampi, mijn wederhelft koos voor een truffelrijke menu met rundscarpaccio met truffel en ganzenlever, gevolgd door een pasta met champignons en truffel.

Onze tafel grenste aan een uitgebreide collectie gins, die elk gecombineerd kunnen worden met FeverTree, Fentimans of Thomas Henry.

Dit restaurant komt toch zeker op onze lijst van hippe restaurants! Check wel zeker het adres bij reservatie, binnenkort zal dit restaurant verhuizen naar de Heide.

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)