2

Pure verwennerij op de Ladies day

We waren erbij op de eerste makeover Ladies Day georganiseerd door enkele handelaars uit Lokeren. De dag begon om 11u met een eerste introductie in het programma van de dag, gevolgd door persoonlijk kleur- en stijladvies gegeven door KATESHOUSE. Nadat we elk ons type ontdekten (ik ben een Zomertype zo blijkt), werd ons haar gestyled, onze make up aangebracht (BioEstique verkrijgbaar bij AnnEstique) en onze nagels voorzien van GelPolish (AnnEstique). Het was voor mij de eerste keer dat mijn nagels een GelPolish kregen, en ik sta versteld van de kwaliteit. Omdat ik reeds sterke nagels heb, wilde ik geen gelnagels. Het bleef voorlopig bij nagellak, maar die vertoonde al snel barstjes na enkele dagen. Ik ben benieuwd hoe lang de GelPolish zal meegaan, gemiddeld zou het 4 weken zijn.

Gedurende de dag kregen we ook een demonstratie wimper extensions, wat blijkbaar ook 4weken lang mee gaat.

Het deelnemersaantal van een Ladies Day wordt bewust bepert gehouden, zodat elke deelnemer persoonlijk begeleid kan worden. Dat maakt deze dag echt uniek! Ook had elke handelaar een cadeautje klaarliggen, zodat we op het einde van de dag naar huis gingen met niet alleen op het lijf geschreven tips en tricks, maar ook met een goedgevulde goodiebag. Dankjewel aan alle handelaars om deze dag te organiseren en de Waaslandse vrouwen te verwennen!

Uiteraard kon ik de avond zelf niet thuis blijven, met opgestoken haar en afgewerkte make up nam mijn vriend me mee voor een etentje in Il Carpaccio. Daar lees je meer over in de volgende blogpost!

Wil je zelf ook een Ladies Day Makeover meemaken? Schrijf je dan snel in via AnnEstique of Kateshouse. Voor slechts €99 per persoon (inclusief drank & croque uit het vuistje) word je van kop tot teen gestyled en ga je naar huis met een overvolle goodiebag. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar op zondag 27/04.
Mannen, dit is ook een ideale tip voor moederdag 😉

foto 10151276_10202843435423546_8748369423943052480_n

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

2 thoughts on “Pure verwennerij op de Ladies day”

Comments are closed.