0

Voetbalgekte in het Waasland

Dat we trots mogen zijn op ons Belgisch elftal!

Laat je meeslepen met de voetbalgekte en win leuke prijzen. Zo deelt Marobel 5 sjaals uit aan wie de juiste prognostiek geeft voor België-Rusland of maak je kans bij Herenkleding Heirwegh op een cadeaubon, bij elk doelpunt van de Belgen geven ze er eentje weg.

Veel succes!

En we supporteren samen met jullie voor een overwinning van de Belgen! Go België Go!

 

 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)