Win de zomerse knuffel Harry aan zee

Dankzij hippesnoetjes.be maak je kans op een zomerse knuffel genaamd Harry aan zee. Dit schattig hondje wordt vergezeld van een strandhuisje en blijft veilig boven water dankzij zijn reddingsboei. Op zaterdag 2 augustus vind je op de braderij van Sint-Gillis-Waas een speelgoedstand van hippesnoetjes.be met kortingen van -30% tot -50%. Wie weet kom je er vriendjes van Harry tegen! Wil je kans maken op deze schattige knuffel twv €33,95? Zoek en vind dan het figuurtje verstopt op hippesnoetjes.be en mail het juiste antwoord (welk figuurtje vond je?) door naar contact@hipstewaasland.be . De wedstrijd loopt af op vrijdag 1/08 om 20u. Veel succes! Hippe groeten van hippesnoetjes.be en Hipste Waasland Harry aan zee

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)