Zonnefeestmarkt in Belsele

In Belsele weten ze wel hoe de zomerkermis levendig te houden. Jaarlijks gaat de kermis gepaard met op zaterdag rommelmarkt en extra kortingen bij de handelaars. Tussen de kraampjes door vind je enkele eetstanden en kermisattracties. Terwijl we van kraampje naar kraampje slenterden onder een warme zon, kregen we een muzikaal straatconcert van de plaatselijke fanfare.

We gingen langs bij Beans & Dreams, een uitgebreide winkel met geschenken, speelgoed (met uitgebreide collectie Monchichi’s) en lekkernijen. Voorheen was ook doopsuiker één van hun activiteiten, maar sinds 1 juli staan de laatste doopsuiker ideetjes en decoraties in solden.  Een beetje verder troffen we De Ruyte en De Ruyte Kids, 2 schoenenwinkels rechtover elkaar voor jong en oud. Schoenenfans vinden hier zeker hun ding, met grote kortingen tijdens deze laatste soldendagen!

Onze slentertocht leidde ons verder naar Meike, de webshop voor kinderen van 0 tot 3 jaar. Je vindt er kwalitatief houten speelgoed, maar ook doopsuiker, en anti-allergische matrassen. Meike is het zusje van Miki, de mascotte voor de kinderopvang in Belsele en Lokeren. De anti-allergie matrassen en het speelgoed hebben een goed testpubliek 😉

Als afsluiter sprongen we ook binnen bij Me & My Girl, een kledingwinkel voor mama’s en hun dochters. Ook hier vind je zeker nog enkele verborgen soldenschatten tijdens het festival van de ronde prijzen (tot 30/07)

 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)