Huidanalyse bij Wellness Belle Histoire

Wat weten we eigenlijk van onze huid? Iedereen heeft wel een idee of ze een vette, normale of droge huid hebben, maar de vraag is meestal of dat idee wel strookt met de werkelijkheid. Bij Wellness Belle Histoire kan je nu een grondige huidanalyse laten uitvoeren om écht te weten welk huidtype je hebt, en wat je naar toekomst toe mag verwachten. Via een apparaat dat 80x inzoomt op je huid kom je te weten of je veel/weinig vet hebt, hoe sterk je huid afschilfert, waar zich reeds (onderhuids) rimpels bevinden, en of er pigmentvlekken aanwezig zijn die je niet met het blote oog ziet.

We deden zelf ook de test, en kregen de verrassende analyse een droge, niet vette huid te hebben, terwijl er al jaren dagcrèmes voor normale tot vette huid in de badkamer staan.

Een gedetailleerde huidanalyse kost €25, of gratis in combinatie met aankoop producten (min €70) of behandeling. Meer info op de website. We zijn benieuwd naar jullie resultaat!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)