Met tijd en boterhammen

Op een nazomer avond stapten we binnen bij Met tijd en boterhammen (dichtbij de markt van Sint-Niklaas). Het stond al even op ons lijstje, en terecht, zo bleek. De bediening was vriendelijk, de menukaart had voldoende variatie en de inrichting klopte met het verhaal. De sfeer is er een beetje losser, met verschillende stoelen aan eenzelfde tafel, en oude platen als onderlegger op tafel. Maar het doet helemaal geen afbreuk aan de kwaliteit die je voorgeschoteld krijgt. Mijn partner ging voor de full option hamburger, ikzelf koos de quiche van de dag met courgette en paprika. Het eten werd verzorgd geserveerd, en viel heel goed in de smaak.

Dit is een adresje waar je alleen, met twee of met vrienden kan genieten van een snelle en gezonde hap. Omdat we vrij vroeg op de avond toekwamen (18u in een weekavond), was reserveren niet nodig, maar de zaak liep wel stilletjes aan vol, dus reserveren lijkt me zeker aan te raden als je je zinnen gezet hebt op hun lekkere hamburgers.

De full option hamburger heeft het allemaal!
De full option hamburger heeft het allemaal!
De quiche wordt standaard geserveerd met een slaatje.
De quiche wordt standaard geserveerd met een slaatje.
The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)