CHIC ladies night

We waren erbij op de allereerste CHIC ladies night, en vermoeden dat het niet bij 1 editie zal blijven. De avond startte met een warme welkom aan de ingang van Sack Zelfbouw waar we al meteen Le Buzz, het rijdende party concept, bewonderden.

Met een aperitief in de hand, en een goodiebag om de schouder kon je verschillende handelaars uit het Waasland en daarbuiten leren kennen. Zo bood Delicatessen Van Poeck een proevertje Roomer aan, voegde Chocolatier Wauters daar een in-chocoladefontein-gedoopte-marshmellow aan toe, kon je bij Avenue mooie juweeltjes shoppen of liet Alle Lou je wegdromen. Ook Middernacht bedden zorgde voor zwoele dromen, een mannelijk model lag elke bezoekster op te wachten voor de foto. Vooraleer je op de foto ging, legde Coiffure Joëlle je haar nog even goed, en bezorgde Mylène je een mini-maquillage. Bloemekee verraste met florale creaties die verloot werden onder de aanwezigen. Restaurant ‘tKorennaer serveerde lekkere hapjes en als afsluiter bracht Foubert het lekkerste ijs. Kortom, er was voor elk wat wils!

Het tweede deel van de avond hield een modeshow in waarin Tiffanys Trent en Timmermans schoenen de laatste mode trends toonden. De looks werden afgewerkt door Lingerie Zita en Broers en Brillen . Na de modeshow barstte een feestje los en dansten de ladies de nacht in.

Dit evenement was in een record tempo uitverkocht, en viel enorm in de smaak bij de ladies die kaarten konden bemachtigen. We hebben er goeie hoop op dat het niet bij een eenmalige editie zal blijven, en kijken alvast uit naar de volgende!

Juweeltjes bij Avenue
Juweeltjes bij Avenue
De ingang van Sack werd stijvol voorzien van de Foubert cabrio & Le Buzz
De ingang van Sack werd stijvol voorzien van de Foubert cabrio & Le Buzz
Het Middernacht-bed waar het model elke bezoekster warm ontving
Het Middernacht-bed waar het model elke bezoekster warm ontving

 

Stijlvol chic bij Allé Lou
Stijlvol chic bij Allé Lou
The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)