Het Vershuisje (Sint-Niklaas)

Een niet te missen adres in Sint-Niklaas is wel Het Vershuisje. De naam doet vermoeden dat het om een klein buurtwinkeltje gaat, maar niets is minder waar. Je stapt er binnen in een winkel met ruim assortiment verse groenten, vis en vlees, maar ook bereide maaltijden, een bakkersafdeling, beleg voor de boterham, belegde broodjes, wijn en lekkers voor bij de aperitief.

En nog meer goed nieuws, vanaf nu kan je er ook de lekkere ballen van Wim Ballieu vinden, in de smaken truffel-champignon / kaas / spinazie. Neem er de bruine vleessaus en een kant-en-klare puree bij, en je avondeten staat op tafel!
Hou in het achterhoofd dat deze ballen geen fan zijn van de microgolf. Verwarm ze gedurende 27min op 170° in de oven voor het lekkerste resultaat.

Naast de winkel is ook een bistro voorzien om snel vers bereide gerechten te nuttigen, denk aan soepen, lekkere broodjes, frisse salades, een visgerechtje en uiteraard toplekkere vleesgerechten. De bistro hebben we zelf nog niet getest, maar van de winkel zijn we zeker en vast onder de indruk.

Je kan van dinsdag tem zondag in de winkel terecht, in de week van 8 tot 19u, en in het weekend (zon- en feestdagen ook open!) van 7u tot 19u. Het Vershuisje vind je op de Heidebaan 102, Sint-Niklaas

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)