Cuteness overload bij Kids in the Picture

Sinds begin november vind je boven Kers op de Taart in de Stationsstraat (Sint-Niklaas) de studio van Kids in the Picture. Fotografe Miet brengt er baby’s en kinderen prachtig in beeld. Wij gingen langs met ons pasgeboren prinsesje Noémie. Ze werd met heel veel zorg en geduld in schattige outfits en poses gelegd. De kleertjes en accessoires zijn handgemaakt door Miet, dat maakt het extra uniek. Daarnaast heeft ze ook leuke houten kistjes, zachte & kleurrijke doeken en verschillende achtergronden die als decoratie kunnen dienen.

Wanneer het weer het toelaat, kan je ook fotoreportages in de vrije natuur vastleggen. Maar ook in de studio reportages wordt bij voorkeur natuurlijk licht gebruikt, wat voor extra schittering in de ogen zorgt.

De fotoshoot leverde een reeks prachtige foto’s op, en maakte ons nog verliefder (als dat al kon). Het zal een serieuze opgave worden om er de mooiste foto’s uit te kiezen, of zouden we toch alle foto’s nemen 😉 ?

noémie Noémie2

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

1 Comment

  1. […] De eigen klanten mogen hiervoor model staan, en de foto’s worden professioneel gemaakt door Kids in the Picture. […]

Comments are closed.