Laat je verrassen door De Springboon

Het hippe (web)winkeltje De Springboon viert feest. Wat startte als een hobby, groeide in 4 jaar tijd uit tot een fulltime job. Het begon met een webwinkel waar je leuke spulletjes kon shoppen voor groot en klein. Een jaar geleden kwam er een fysieke winkel in Kruibeke bij, zodat je al die leuke spulletjes ook eens kan vastpakken en meteen kopen.

Bij De Springboon vind je alles voor je baby, van kledij, decoratie en voeding tot geschenken voor de meter en peter. Maar ook je peuter/kleuter of kapoen tot 10j kan je er in het nieuw steken. Of wat dacht je van jezelf verwennen met handgemaakte juweeltjes? Ze verzorgen ook geboortelijsten voor de jongste spruiten.

Wij snuisterden rond in de webshop, en kozen enkele favorieten. Je vindt ze onderaan deze blogpost.

Een feest is geen feest zonder cadeautjes. Daarom mag Hipste Waasland 2 verrassingspakketten weggeven onder haar fans. Laat ons hieronder weten of je voor het babypakket of liever voor het mamapakket (beide tv €50) wil gaan, en wie weet mag jij binnenkort een extra cadeautje onder je kerstboom leggen.

Label - knuffeldoekje
Label-knuffeldoekje – €13,50
Wil jij mijn meter worden Puzzel - €12,45
Wil jij mijn meter worden Puzzel – €12,45
Armband met flower power  - €14
Armband met flower power – €14
wenskaart
Wenskaart – €2,95
Kleedje met kat
Kleedje met kat – €34,95
Zwemrugzak
Grappige zwem(rug)zak – €34,50
The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

2 Comment

  1. Ann Van Mele says:

    Zou graag het mama pakket willen winnen!

  2. […] De Springboon […]

Comments are closed.