0

Ladies day bij Wellness Belle Histoire

Wanneer het buiten wat donkerder en kouder wordt, klinkt een privé wellness dagje als muziek in de oren. Wellness Belle Histoire (Sinaai) viert haar eerste verjaardag, en verwende haar klanten met een Ladies Day. Iedereen was op zondagnamiddag welkom in de Wellness, om tussen standjes van Kates House, Gin at Home,SensJewels en Lily Juwelen te snuisteren.

Kates HouseGin at home

Bij Gin at Home proefden we de Edelweiss Gin (Verhofstede) in combinatie met Fevertree Elderflower afgewerkt met een jeneverbes en een viooltje, en dat viel enorm in de smaak.

Sens Jewels Lily Juwelen

Wie vragen had rond definitieve ontharing, of meteen een eerste test wilde doen, kon terecht bij Greet (GDB Health Care). HairCorner toonde het talent met leuke opsteekkapsels en Wellness Belle Histoire verzorgde ook de make-up van enkele ladies.

Hairpoint Sinaai

make up

Proficiat, Wellness Belle Histoire, met jullie eerste verjaardag! Mogen er nog vele jaren volgen 🙂

 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)