Styling avond bij Kimbeau ism Nelleke Engels

Op vrijdagavond organiseerde Kimbeau ism Styliste Nelleke Engels (Dress2Success) en Julie Thyssen ( Thyssen Productions) een kleur- en styling avond waarop de deelneemsters persoonlijk advies kregen rond haar, make-up en kleding.

Kleuradvies Make up figuuranalyse

De avond startte met het bepalen van het seizoenstype aan de hand van kleurdoeken. Wanneer het type bepaald werd, kreeg men kledingtips op basis van het figuur. Als afsluiter werd het kapsel mooi gebrushed of opgestoken, en de make up verzorgd, klaar voor een avondje stappen!

Enkele stijltips die we opvingen:

  • Diagonale lijn verslankt en legt nadruk op de taille
  • Leg een detail op de boezem als je die wil accentueren
  • Kies voor 3/4 mouw die stopt op je smalste punt, dat versmalt ook.
  • V-hals maakt je schouders smaller
  • En ook donkere jeans werkt afslankend

Wil je er de volgende keer ook bij zijn? Neem dan snel contact op met Dress2Success of Kimbeau

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)