Zeg het met bloemen

Op een koude herfstavond ontdekte ik mijn eigen creativiteit in het bloemenatelier van De Amarant (Belsele). Ik werd hartelijk ontvangen door Els Deprez, en nam plaats aan de grote werktafel samen met enkele andere dames. Els had reeds 3 voorstellen uitgewerkt waar ik eentje van koos om uit te werken. Het werd de zilverkleurige cirkel.

bloemstukken

Eerlijk gezegd, creatieve vingers heb ik helemaal niet. Ik kan me in mijn hoofd wel voorstellen hoe ik het wil, maar het eindresultaat is meestal slechts een flauw afkooksel. Deze avond werkte het wel voor een keer. Was het de gezellige babbel onder de dames, het inspirerende bloemenatelier, of de pauze met een glaasje bubbels? Vermoedelijk een combinatie van dat alles! Op het einde van de avond ging ik trots naar huis 🙂

IMG_3049 IMG_3050_2 IMG_3054_2IMG_3059_2

Naast de workshops maakt Els boeketten en bloemstukken op maat, en houdt ze enkele keren per jaar een opendeurdag in het statische pand. De hoge plafonds en imposante kamers zijn het ideale decor om de prachtige creaties tentoon te spreiden.

IMG_3057_2

Wil je zelf ook een uniek kerststuk maken? Dan kan je op woensdag 17/12 om 19u30 de workshop volgen in ‘tKeysershof (Sinaai). Schrijf je wel snel in, want plaatsen zijn gegeerd. Inschrijven kan via 03/773 53 00 voor maandag 15/12/14.

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)