0

Decoratie voor de feestdagen

Voor wie nog decoratie zoekt om de kerstsfeer en feestdagen in huis te brengen, raden we de popup Deco&Gifts shop in Belsele aan. Nog tot en met zondag kan je er terecht voor leuke, originele deco elementen. Wij gingen langs, en geven je graag een voorsmaakje.

Zelf gingen we naar huis met deze grote koffer die dienst zal doen als herinneringskoffer voor onze kleine Noémie. We willen er allerlei herinneringen in opbergen, zodat ze hier later in kan snuisteren.

image5

Andere leuke deco & cadeautips waar we even bij stil bleven staan :

image1
image3

image4

image6

Meer details over de locatie van de popup shop vind je op facebook.

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)