0

Zalig genieten

Ter voorbereiding van de feestdagen ging ik langs in het Schoonheidsinstituut Roselien (Lokeren). Het was een vriendelijke, aangename ontvangst in een huiselijke sfeer. Roselien stelde aan de hand van mijn huidtype voor een bio peeling uit te voeren.

Anderhalf uur werd mijn huid gereinigd, gemasseerd en verzorgd. En ik genoot! De eerste peeling bevatte enzymen (en had een boterachtige geur) om dode huidcellen te verwijderen. Het maakte het ook gemakkelijker om zwarte puntjes weg te werken. Blijkbaar vertellen zwarte puntjes, of eerder hun locatie meer over je organen. Zwarte puntjes rond de mond zijn hormonaal, maar die op je voorhoofd verwijzen naar maag- of darmproblemen. Vervolgens werd ik verwend met een massage van gezicht/hals/decolleté (zalig genieten), om af te sluiten met een tweede peeling op basis van kruiden (die geur was minder aangenaam, maar het deed zijn werk goed). Nadien kreeg ik een dagcrème, voorafgegaan door een blue blood gel die de werking van de dagcrème versterkt.

Na de behandeling had ik een gezonde blos op mijn wangen. Ik kreeg ook de raad veel water te drinken de komende dagen, om afvalstoffen weg te werken.

Roselien weet van wanten, en helpt je graag bij het bepalen van de juiste behandeling. Alle behandelingen zijn erop gericht een probleem preventief aan te pakken, of te verhelpen. Behandelingen kunnen eenmalig of in kuur uitgevoerd worden, en je kan zelf gemakkelijk afwisselen als je een ander probleem wil voorkomen of aanpakken.
En voor wie nog geen eindejaarscadeau gevonden heeft, biedt ze ook cadeaubonnen en geschenkverpakkingen aan 😉


Geschenkverpakkingen

 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)