0

Hairspray all the way

Een tijdje geleden ging ik langs op de Ladies Day van Wellness Belle Histoire. De gelukkigen die er dankzij Haircorner een mooi opsteekkapsel kregen, waren wild enthousiast dus werd Haircorner aan ons lijstje te-bezoeken-adresjes toegevoegd.

Het nieuwe jaar heb ik alvast goed ingezet met een nieuwe snit & kleuring. Voor de kleuring had ik een natuurlijke ombré in gedachten, en de snit stemde Patrick af op mijn haarstructuur. Het resultaat voelt goed aan, valt licht en luchtig en de kleuring oogt natuurlijk. Je merkt meteen dat Patrick de snittechnieken perfect onder de knie heeft, hij werkt heel rustig en beheerst.

Voor de dierenliefhebbers verwelkomt de hond des huizes je graag. Hij houdt van een streel op zijn rug, maar houdt niet van pakjesbezorger 🙂

Nog een tip voor wie ook op de Ladies Day aanwezig was, vergeet je waardebon niet: €5 korting bij aankoop van 1 fles Orofluido Elexir 100ml en/of gratis snit bij kleuring en/of baleage. (geldig tot 30/03/2015)

Meer info vind je op www.haircorner.be. Je kan zowel in Sinaai als in Zele terecht voor een hippe snit!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published.