Riposa

Een verborgen adresje in de bossen van Waasmunster waar je heerlijk kan ontspannen, zo kan je Riposa wel omschrijven. Eens je binnenstapt in de strakke lounge ruimte komt de rust je tegemoet. Vanuit de lounge heb je zicht op het groot verwarmd zwembad (dat dampte op een koude januari dag) en de jacuzzi. In het bijgebouw vind je ook een hammam, regendouche, infraroodcabine en sauna.

Een extraatje voor www-lovers: in deze wereld van rust is er geen 3G, zo kan je helemaal zen terug de internetwereld instappen 😉

Riposa

 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

Leave a Reply