Healthy Together

Omdat gezondheid op de eerste plaats komt, nam ik onze kersverse dochter mee naar Healthy Together. In Lokeren vind je sinds februari 2015 de privé praktijk van Natalie Rooms waar je terecht kan voor voedingsadvies, afslankmethodes, en om je algemene gezondheidstoestand, voedselintoleranties en allergieën in kaart te brengen. Specifiek voor dat laatste boekte ik een afspraak voor onze dochter. Sinds enkele weken vertoont haar huid atopisch eczeem, en de laatste dagen verminderde haar eetlust. Ik nam enkele staaltjes van de producten waar ze dagelijks mee in contact komt, zoals haar melkpoeder, het wasmiddel voor haar kledij en de zalf die we op de eczeem smeren. Aan de hand van een pijnloze pen op de acupunctuurpunten van haar handje en voetje lazen we de overgevoeligheid uit. Zo bleek dat koemelk en rijstmelk voor haar best vermeden kunnen worden, alsook alle verzorgingsproducten waar parfum in verwerkt zit. Verdere tests gaven een positievere reactie op amandelmelk en sojamelk.

Het advies was volledig op maat van onze dochter, en na afloop kreeg ik via mail een samenvatting van de belangrijkste conclusies die uit de meting naar voor kwamen. In de eerste dagen na de overschakeling op nieuwe, meer afgestemde voeding zagen we meteen een verbetering van het atopische eczeem, en haar eetlust neemt ook opnieuw toe. Een bezoekje van ongeveer een uur gaf ons zoveel informatie van onschatbare waarde! Binnenkort gaan we langs voor een opvolgconsult.

Gezondheidscoach Natalie kan je perfect begeleiden naar een gezondere levensstijl, zowel voor baby’s, kinderen als volwassenen. Ze startte deze praktijk na het volgen van een driejarige opleiding tot gezondheidscoach, aangevuld met een ktno opleiding om als EAV-therapeute lichaamsmetingen te kunnen uitvoeren. Ze ademt gezondheid, en kan een voorbeeld zijn voor ieder die begaan is met de eigen gezondheid en de gezondheid van vrienden en familie. Het advies op maat, en de eventuele opvolgsessies begeleiden je naar een fittere en gezondere levensstijl.

Natalie Rooms

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

Leave a Reply