Op en top gestyled door Dress2Success en My Closet

Een boordevolle kleerkast, maar toch niets om aan te doen… Een herkenbaar gevoel voor veel vrouwen, en vermoedelijk ook wel mannen. Gelukkig zijn er stylistes die ons het leven gemakkelijker kunnen maken. Styliste Nelleke Engels (Dress2Succes) nodigde me uit op een styling avond bij My Closet (Sint-Niklaas). Ik werd er verwelkomd met een glaasje fruitsap en kreeg meteen ook een lekker taartje voorgeschoteld. Het vrijwillig slachtoffer voor de foto’s kreeg een uitgebreide kleurenanalyse om haar seizoenstype te bepalen. Ook nam Nelleke de tijd om haar lichaamsbouw te analyseren om de juiste kledij te zoeken. Nadien dook ze de paskamers in om de theorie om te zetten in praktijk.

Wil je zelf eens van kop tot teel gestyled worden door Dress2Success? Vraag naar de Groupon actie en krijg een make-over voor slechts €60 p.p.

Hieronder een paar foto’s die het resultaat meteen tonen.

De "voor"-foto
De “voor”-foto
perfecte LBD; en dan nog es een soldeke! Double win :)
perfecte LBD; en dan nog es een soldeke! Double win 🙂
De favoriet!
Aandachtig luisterend naar het advies van Nelleke en Nele

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terwijl ze de verschillende kledingstukken aanpaste, maakte ik gebruik van de tijd om Nelleke een paar kledingtips te vragen. Binnenkort start ik een nieuwe professionele uitdaging, en ik wil mijn eerste indruk bij de nieuwe collega’s ten volle benutten. Ik heb echter nog een post-zwangerschap-buikje dat ik liefst wat camoufleer. Een paar tips die ik graag met jullie ook deel :

* Met de kleur blauw kom je serieus over. Het staat voor rust en betrouwbaarheid. Ideaal voor een sollicitatiegesprek, of een eerste werkdag!
* Draperen verdoezelt je buikje. In elke collectie vind je stukken die met een drapage ter hoogte van de buik werken.
* Doorlopende prints verstoppen je buikje.
* Leg een print op je benen, en kies voor een effen bovenstuk.

De winkel zelf is ook een hip pareltje. Middenin de Stationsstraat (Sint-Niklaas) stap je binnen in een aangenaam interieur met véél keuze. Zaakvoerster Nele heeft het hart op de tong en helpt iedereen graag in de zoektocht naar een toffe outfit. Ze wil zich zeker niet opdringen, dus vraag gerust advies als je twijfelt of niet weet waar te beginnen.

*Tip* My Closet organiseert regelmatig Laatavondshoppings, hou haar facebook in de gaten voor de data.

MyCloset2 MyCloset

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

Leave a Reply