33

De hipste beurs in Sint-Niklaas!

De 6de editie van De Bonte Fabriek staat alweer omcirkeld in onze agenda. Tijdens het weekend van 2-3 mei vind je er meer dan 65 (web)winkels uit België en Nederland die de meest hippe juweeltjes, design items, speelgoed, kleding, stoffen en interieurspulletjes. Elk jaar gaan we zelf ook langs om er te kuieren, ideeën op te doen en met een cadeautje voor onze kleine muis naar huis te gaan.

In het bonnenboekje dat wij mogen weggeven, vind je 10 bonnen van €25 voor de volgende winkeltjes :

zappas waar je hippe kinderschoenen (tot maat 40) vindt
30graden (Moerzeke) waar je hippe kinderkleertjes (tot 8jr) vindt
Allotte – Stof & Stuff waar je al het naaimateriaal vindt van naald tot draad
BijouxdeBijou waar je kledij en juwelen met Afrikaanse roots vindt
Compagnie M. waar je naaipatronen voor kinderen en volwassenen vindt
Georgette (Sint-Niklaas) waar je de meest hippe stoffen vindt om je naaitalent boven te halen
Made By Hand designer shop waar je handgemaakte designitems vindt
Mister Monkey and Misses Butterfly waar je hippe kinderkleertjes vindt
Pand 42 (Sint-Niklaas) waar je allerlei DIY ideeën vindt, alsook hippe kinderkleertjes (tot 8jr) en kleurrijk speelgoed
Zebrazonderstrepen waar je hippe kinderkleertjes vindt

Laat ons weten welke stand op de 6de editie je zeker zal bezoeken, en maak kans op €250 extra gratis shopbudget! Wie wil dat nu niet winnen??

Je mag je antwoord hieronder geven, op onze facebookpagina achterhlaten of doorsturen naar contact@hipstewaasland.be . We zijn benieuwd naar jullie favoriet!

=> De winnaar is bekend!

Tot op de Bonte Fabriek!
Zaterdag 2 mei tussen 13u en 18u
Zondag 3 mei tussen 10u en 17u
in ‘tBau-Huis, Slachthuisstraat 60 in Sint-Niklaas.

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

33 thoughts on “De hipste beurs in Sint-Niklaas!”

 1. Dit jaar ga ik voor de eerste keer gaan want ik ben zeer benieuwd naar de stand van 30 graden. Ik woon zelf in Hamme en ik had er nog nooit van gehoord! Na het bekijken van de webshop kriebelt het om dat eens van dichtbij te bekijken, zoveel keuze!
  Mijn dochtertje zal er alvast erg blij mee zijn, laat het dan een extra verjaardagsgeschenk zijn (nu woensdag wordt ze 1 jaar!)

 2. Dat is zonder twijfel Bliss… een webshop in Scandinavisch design… Betaalbaar (en dus geen aanslag op je portemonnee) en o zo mooi!! Ik ben helemaal fan! 🙂

 3. Zebrazonderstrepen. Fan van deze leuke kleurlijke kleertjes! Met 2 kids, een hobby naaien zou de bon wel welkom zijn 😀

 4. Dan ga ik zonder enige twijfel voor Wassen op 30°!
  Topwebshop, topselectie aan prachtige ‘groene’ kleertjes en niet te vergeten topservice 🙂

 5. Da’s een moeilijke, want ik bezoek gewoon alle standjes met evenveel plezier. Als ik dan echt een keuze zou moeten maken, dan zijn het de standjes waar stofjes verkocht worden :-). Georgette, Petite Couture, …

 6. Dat ik enkel naar jullie beurs zou komen om mijn kleine pop te verwennen is al lang geen drogreden meer, Mama wil ook wel wat 😉 En liefst bij Lielie, Unik en Peloeze!

 7. Zebrazonderstrepen, sowieso! Sinds ik een metekindje heb van 3 maand oud kom ik enorm graag in kinderwinkels en verwen ik ze maar al te graag 😉

 8. De stand die van mij zeker een bezoekje krijgt is de kinderanimatie…
  Niks zaliger dan te kunnen shoppen ZONDER kinderen. 😉

 9. Lillefant! Want daar verkopen ze matching hemdjes voor opa en zijn stoere kleinzoon! Zou heel heel leuk zijn om ons samen in dezelfde outfit te zien! Want ook opa’s zien hun kleinzoon graag schitteren!

 10. Ai… Wat is dit moeilijk om een keuze te maken! Wat doen jullie ons aan :-)…
  Dan gaan we voor….. wassen op 30°. Binnenkort verwachten we ons 1ste kindje, en het allereerste outfitje dat we voor ons kleine wonder kochten was bij wassen op 30°. Als dat geen reden is om te vermelden 🙂

 11. Bedankt voor deze geweldige wedstrijd!
  Wij gaan zonder twijfel voor BEELDerig!
  Vorige editie kochten we er de mooiste foto die ooit van onze #lovelylittleleni werd gemaakt. Het decor ademde ‘Bonte Fabriek’ en het was een geweldige opwarmer voor al het moois dat volgde! We zijn in voor meer van dat!

 12. WAT EEN VRAAG! Daar kan je toch geen eenduidig antwoord op geven?!
  Ik hoop dat een top 3 ook goed is 🙂
  Pand 42 – Beelderig – Georgette!

 13. Na lang wikken en wegen ga ik voor Bliss gaan! Ons nieuw huisje verdient nog de nodige aankleding en ik hoop die daar te vinden 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.