0

Een gezond bruin kleurtje in no time

Omdat ik binnenkort in de suite van een trouw zal lopen, ging ik eens langs bij Schoonheidsinstituut Karo (Lokeren) voor een snel, bruin kleurtje. Spraytan dus… Ik wist niet goed wat ik me erbij moest voorstellen.
Een halve zwarte tent was de ruimte waarin ik gesprayd werd, mijn ‘kledij’ beperkte zich tot een wegwerpbaar slipje dat Karo voorzien had en zijzelf ging gewapend met een spray aan de slag. Mijn lichaam werd stap voor stap ingespoten en meteen ook gedroogd. Ikzelf moest enkel nu en dan wat verder draaiden en mijn armen omhoog houden zodat elk plekje gebruind werd. Na ongeveer 20 minuten waren we rond. Gekleed in losse kledij ging ik naar huis, met de raad dat ik de eerstkomende 5-8u voorzichtig moest zijn om geen strepen/plekken te krijgen. Vlak na de behandeling zag je reeds een verschil met vroeger, maar dat verschil werd pas echt duidelijk de dag nadien. De eerste douche gaf een klein beetje bruin water, al had ik gedacht dat er meer zou afspoelen. Karo gaf me ook de tip om enkel producten op waterbasis te gebruiken om mijn kleur zo lang als mogelijk te behouden, geen Nivea of Dove omdat die teveel olie bevatten.

De dag erna op kantoor kreeg ik niets dan goede reacties. Sommigen vroegen zich wel af wat ik in godsnaam gedaan had om op zo korte tijd zo bruin te zijn, anderen wilden het meteen zelf ook uitproberen (vooral die met een blekere huid, zoals ik).
Nog even afwachten hoe lang mijn kleurtje blijft, en of er toch geen witte plekken zouden optreden, maar tot nu ben ik echt fan. Een gezonde manier om een gezond bruin kleurtje te verkrijgen, dat is mijn conclusie!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published.