1

Nieuwe kleur, nieuwe snit & toffe reacties!

Ik nam weer even de tijd om me te laten verwennen bij de kapper. Deze keer ging ik langs bij Hair Madness (Lokeren). Ellen waagde 6 maanden geleden de stap om een eigen zaak op te richten, nadat ze ervaring had opgedaan bij meerdere kapsalons waaronder ook Figaro (Waasmunster). Een eigen visie, continue opleidingen en véél enthousiasme brengen haar waar ze nu staat: een zelfverzekerde vrouw die haar vak door en door kent.

image Ze luisterde naar wat ik graag wilde, en toetste mijn wensen af met mijn haartype & huidige snit. Het werd een dubbele kleuring, zachtbruin bovenaan en blond aan de punten. De twee kleuren vloeien in elkaar door wat resulteert in een heel mooie overgang. Nadien werd mijn snit bijgewerkt om het te laten aansluiten op mijn haartype. Ik heb van nature golvend haar dat hier en daar eruit springt, een goeie snit kan me heel wat bad hair days besparen 🙂
image

Intussen heb ik ook de eerste test uitgevoerd, namelijk mijn haar gewassen om te zien hoe het eruit komt als het niet gebrushed wordt door de kapster. Mijn nieuwe snit heeft die test met glans doorstaan! Ik kreeg een paar tips mee van Ellen om gemakkelijk de beweging in mijn haar te houden door het in een paar minuutjes te drogen. Ik blaas de warme lucht van de haardroger van onderuit in mijn kapsel terwijl ik met mijn ander hand de bovenkant van mijn kapsel plat hou.

Momenteel werkt Ellen nog halftijds naast haar kapsalon, maar heel lang zal dat niet blijven duren als ik zie hoe professioneel en vol passie ze haar salon runt. Good luck, Ellen. Go for it!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

1 thought on “Nieuwe kleur, nieuwe snit & toffe reacties!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.