0

Feeling pretty

Zaterdagmorgen half 6 liep de wekker af. Deze keer lag onze natuurlijke wekker Noémie nog in dromenland, maar stond ik reeds op voor de eerste voorbereiding van de dag, de trouwdag van mijn schoonbroer.

Eerste agendapunt: kapper Hair Madness in Lokeren. Om half 7 werd ik verwacht om mijn haar sierlijk op te steken. Ik zat er zelf met kleine oogjes, maar Ellen van Hair Madness was klaarwakker en maakte er meteen werk van. Het werd een half opgestoken kapsel met aan de ene kant 3 ingevlochten vlechten. Het kapsel bleef de hele dag+avond goed op zijn plaats, ook tijdens het dansfeest!

Opsteekkapsel

Terug thuis wachtte Katia van Kateshouse me op voor de finishing touch, de make up. Ze zorgde voor een natuurlijke look, met hier en daar een extra sparkle die me deed schitteren, al zeg ik het zelf. Het paste ook perfect bij mijn roze metallic nageltjes die Annestique de dag voordien verzorgde. Gelukkig gebruikt Katia waterproof mascara, die werd reeds in de voormiddag op de proef gesteld, en slaagde met glans. Ook als later op de dag en avond de emoties opnieuw oplaaiden, gaf de mascara geen krimp. Fantastisch!

Make up

Perfecte hippe adresjes om je feestklaar te maken, en dat komt goed uit. Twee dagen na de trouw van mijn schoonbroer kreeg ik zelf het verjaardagscadeau van mijn leven, een huwelijksaanzoek 🙂 Ik excuseer me alvast voor de extra posts rond trouwzalen, bruidswinkels, en ander marriage material!

 

 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published.