0

Op vakantie in het Waasland

Via een Bongobon ontdekten onze ouders B&B Fruithof Tack in Sint-Gillis-Waas, en dat viel enorm in de smaak. Reeds van bij de ontvangst zat het gevoel goed, er werd meteen een koffie en stukje vlaai aangeboden. Nadien volgde de rondleiding naar de kamers, en ook die waren piekfijn in orde.

De locatie van de B&B is ook ideaal voor fietstochten, in alle richtingen en van alle afstanden.

 

Wist je dat Fruithof Tack ook deelnam aan het VTM programma “Met Vier in Bed” ? Ontdek het hier.

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published.