0

Qustomer – de handige klantenkaart

Je kent het wel, je komt aan de kassa en men vraagt of je een klantenkaart hebt. Die heb je, maar de vraag is vooral waar ze ligt… Je draait je volledige handtas om op zoek naar die ene kaart. Uiteraard kom je 101 andere kaarten tegen, maar die ene klantenkaart is niet te vinden. “Geen probleem mevrouw, ik zal een stempel op je kassaticket zetten, zo kan je dat de volgende keer meebrengen en voeg ik het toe aan je klantenkaart”. Ok dan, maar na een tijdje zit mijn portefeuille vol kassaticketjes met zwevende stempels.

Sinds een tijdje leerde ik Qustomer kennen, en gelukkig begint die ook zijn weg te vinden in het Waasland. Dankzij Qustomer heb ik één klantenkaart voor verschillende lokale handelaars. Via die ene kaart kan ik punten sparen bij de bakker, de beenhouwer, het verzorgingsinstituut, de kapper,… Kijk hier naar de handelaars in jouw buurt.

Een extra pluspunt, de handelaar kan je voordelen rechtstreeks op je kaart plaatsen. Je hoeft je portefeuille niet meer te overladen met bonnetjes van hier en daar. En je kan bovendien ook een app downloaden waarop je kan volgen hoeveel punten je hebt, en voor welke voordelen je kan sparen.

Ik ben fan! Als alle Waaslandse handelaars deze kaart zouden integreren, dan kunnen we nog meer punten verzamelen en van voordelen genieten. Hup Waaslandse ondernemers, maak het ons eenvoudig en kies voor één klantenkaart!

Interesse? Contacteer Charlotte via dit emailadres of telefoonnummer. Je mag altijd vermelden dat je deze gegevens kreeg via Hipste Waasland 🙂
charlotte@qustomer.com – 0478/09.26.39

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published.