9

Een nieuw jasje voor Hipste Waasland

Ken je Karin Bal? De grafisch ontwerpster uit Eksaarde verzorgt jouw huisstijl, visitekaartjes, webdesign,… noem maar op. In oktober heeft ze zelfs een actie lopen waar je bij elk ontwerp voor een nieuwe website het ontwerp van je bijpassend visitekaartje er gratis bovenop krijgt. Zo kan je in stijl promotie maken voor je nieuwe website!

Karin-Bal-actie

In ruil voor wat extra reclame rond haar oktober actie kreeg onze facebookheader een nieuw jasje (en dat was dringend nodig!). Na een dag kregen we meteen 4 leuke ontwerpen doorgestuurd. Elk in een eigen stijl, en elk ontwerp had wel iets. Dat maakt de keuze er niet gemakkelijker op. Daarom willen we deze ook jullie mening horen. Welke van deze 4 banners vinden jullie het beste passen bij de Hipste adresjes van’t Waasland?

hipstebanner hipstebanner2 hipstebanner3 hipstebanner4

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

9 thoughts on “Een nieuw jasje voor Hipste Waasland”

Leave a Reply

Your email address will not be published.