0

In een klein stationneke

Een jaar geleden werden we trotse ouders van een superflinke en lieve meid Noémie. Na 4 maanden zwangerschapsverlof werd ik op de proef gesteld. Ik moest haar voor het eerst echt loslaten. Eerst 9 maanden in mijn buik, dan 4 maanden in mijn armen, dat maakte het er niet gemakkelijker op om haar ineens ‘s morgens af te zetten en pas na een drukke werkdag ‘s avonds terug te kunnen halen, en dat bij mensen die ik helemaal niet ken… De eerste werkdag telde ik de uren af tot ik naar huis kon, ik keek echt uit naar een knuffelavond met onze lieve meid. In de crèche kregen we een heen-en-weer-schriftje waar de verzorgsters een leuke verwelkoming hadden neergeschreven. Elke avond lees ik met plezier de berichtjes van de verzorgsters, en ik krijg een lach op mijn gezicht wanneer ze stoefen over hoe lief/leuk/schattig onze kleine meid is.

Klein stationneke

 

Voor mij is deze crèche in Sinaai vast en zeker een hip adresje in het Waasland. De verzorgsters nemen de tijd om leuke activiteiten met de kindjes uit te werken, daarvan zie ik op de facebookpagina leuke foto’s verschijnen. Noémie steekt elke morgen haar armpjes uit om snel te kunnen gaan spelen, dat is voor mij het beste bewijs dat ze zich er op haar gemak voelt.

Een extra voordeel van deze crèche is dat je in het begin van het jaar kan doorgeven wanneer je verlof gepland hebt, zo hoef je die dagen niet te betalen. En wanneer de ene crèche sluit, dan kan je terecht bij een van de 2 andere crèches van dezelfde eigenaars. Zo kunnen we nog wat profiteren van een vakantie buiten de schoolvakanties!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published.