0

Nova restaurant

Vrijdagavond, een drukke werkweek achter de rug en zin om toch even te genieten met een aangenaam gezelschap. Deze keer kozen we Nova in Sint-Niklaas uit, afgaand op de smaakvolle foto’s die we reeds op facebook zagen passeren.

Via de site hadden we in een paar klikken een reservatie vastgelegd, superhandig! En het restaurant is gelegen op de Grote Markt van Sint-Niklaas, gemakkelijk bereikbaar & een ondergrondse parkeergarage vlakbij.

Toen we aankwamen, waren onze vrienden reeds gestart met de aperitief, daar sloten we zonder enige aarzeling bij aan. Bij de aperitief bestelden we 2 bordjes tapas, dat stilde de eerste honger. Nadien volgde een voor- en hoofdgerecht, allebei heel mooi gepresenteerd en superlekker van smaak. Ook over de inkleding van het restaurant is nagedacht, het straalt een heel gemoedelijke sfeer uit waar je je heel snel op je gemak voelt (of dat was bij ons toch het geval). We schoven met plezier onze voeten onder tafel om de hele avond bij te babbelen en te genieten van het lekkere eten & drinken. Het bar- en zaalpersoneel was ook vriendelijk, en ze wisten ons meer te vertellen als we vragen hadden rond bepaalde gerechten of dranken op de kaart.

Nova gerechten

We waren er zelf vroeg bij die avond, tijdens ons diner liep het restaurant aardig vol. We zijn zeker niet de enige die dit adresje ontdekten, en da’s maar goed ook. Dit is zeker een hip & lekker adresje in het Waasland!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published.