14

De Bonte Fabriek – 10 en 11 oktober

Binnenkort wordt ‘tBauhuis in Sint-Niklaas opnieuw omgetoverd tot het walhalla van leuke (web) winkels die de leukste gadgets, de mooiste (kinder)kledij & juwelen, en het tofste speelgoed voor jullie uitstallen. Kom rondsnuisteren tussen de 68(!) standhouders op zaterdag 10 of zondag 11 oktober.

Wij mogen ook deze keer een bonnenboekje twv €250 uitdelen. Daarin vind je 10 bonnen van €25 die je vrij mag besteden bij 10 geselecteerde standhouders.

Sofiemarie
Hoshii 
Cremerie Francois
Fairy tailors
Miss Fabuloes
Halsoverkop
Wander & co
Kleertjes
So baggy 
Your next Jewel

Stop zeker ook even bij Beelderig. Zij legt jouw kleine spruit vast op foto. Het wachten is het zeker waard. Onze kleine hipster mocht al 2x op de foto bij haar!

bontefabriek518709_870532539686015_7172209304444729474_n

Hoe maak je kans om te winnen? Heel simpel!

1. Like onze facebookpagina
2. Laat ons weten wat jouw favoriet adresje is in het Waasland, als comment op deze blogpost, of via facebook.
3. De actie op facebook delen mag, maar is niet verplicht.

Veel succes! De winnaar wordt op 6/10 bekend gemaakt.

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

14 thoughts on “De Bonte Fabriek – 10 en 11 oktober”

 1. Mijn favoriete adresje in het Waasland is Petit-Beau in de Vrasenestraat in Beveren. De meest fantastische schoentjes en andere leuke unieke stuks!!
  Het enige probleem daar is kiezen!! 🙂 Ik hoop in elk geval op de Bonte Fabriek nog veel meer leuke adresjes te ontdekken!!

 2. Prachtige foto’s!
  Die van de vorige editie is bij ons in quasi dezelfde pose 🙂
  Hangt overal (oa op Instagram pi_tous) en werd aan iedereen uitgedeeld!

  Maar je wou een adresje in het Waasland zeker? 😉
  Wij rijden telkens heel wat kilometers voor ‘de bonte fabriek’ dus zijn helaas niet uit de buurt. Wanneer we in Sint-Niklaas zijn passeren we echter graag in ‘De Kantine’ of ‘De Casino’; altijd een leuke uitstap!

  Misschien komen we elkaar wel tegen in de BEELDerige rij volgende week!
  Groetjes!

 3. voor mij persoonlijk het hipste adresje in het Waasland is voor mij zelf soep en zoet. Voor mijn kids zonder twijfel Het wollen hof 😉

 4. Een nieuwkomer maar absolute aanrader in het Waasland is BIKO, Sacramentstraat 3, Sint-Niklaas. Zelf gingen we er deze week ontbijten en waren aangenaam verrast door het huislijke interieur en overheerlijke ontbijt!

 5. Ik kan niet voorbij passi passé gaan zonder even te gaan snuisteren…. En natuurlijk cremerie François voor de heerlijkste ijsjes! (Wat zou ik die bon graag hebben… )

 6. Soep&zoet: overheerlijke warme en koude koffies! En niet te vergeten zo’n lekkere soep !!!! Aanrader in de stationsstraat in Sint-niklaas.

 7. Als fiere opa kies ik voor de springboon! Een leuk (web)winkeltje waar je ongetwijfeld iets leuks kan vinden voor je oogappeltje! Ze hebben er alles, leuke kleertjes, leuke koffertjes, decoratie voor de kinderkamer, … . . Ook als je zelf geen kleine kindjes of kleinkindjes hebt de moeite waard, ze verkopen er bijvoorbeeld hele leuke en originele kaartjes met een retro-twist!

 8. Moeilijk om te kiezen… Passi Passé blijft wel een favoriet, hippe kleren voor groot en klein, schoenen, juwelen en toffe cadeau-ideeën! Moeilijk om zonder iets naar buiten te gaan wel 😉

 9. Definitily Boguz! Coolste kinderkleertjes bij de coolste, liefste en immer sympathieke verkoopster Karen!

 10. Cremerie François. Deze zomer ontdekt en wat is het smullen daar! En natuurlijk ideaal om dan even bij Pand 42 binnen te springen om naaifournituren te kopen.

 11. Mijn favoriete adresje is de kantine in Sint-Niklaas. Hier hangt steeds een gezellige sfeer en het is de ideale plaats om wat bij te babbelen met vriendinnen!

Comments are closed.