0

The art of food

Een beetje verscholen achter de bomen vind je een pareltje in Waasmunster : Art & Food Catering. Samen met een groep vrienden reserveerden we er voor een privé etentje (min 10man, max 18man). Zodra we aankwamen, volgden we de kaarsen naar de ingang, en werden we hartelijk ontvangen door de gastvrouw Sandra. De orangerie was heel gezellig ingericht, en in de hoek brandde een stoofke voor extra warmte.

Bijna het hele gezelschap koos voor de huisaperitief, en die viel heel goed in de smaak. De basis was wodka, met een frisse limoentoets en zachte verse frambozen en rietsuiker. We maakten al meteen plannen om dat thuis ook eens te proberen 😉

Op voorhand hadden we enkele Herfst suggesties doorgekregen, en telkens 2 keuzes gemaakt uit de voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.

Mijn persoonlijke keuze werd  :

Gebakken coquilles - risotto - langoustines
Gebakken coquilles – risotto – langoustines
Hertenkalf - pompoen - linzen
Hertenkalf – pompoen – linzen
Sabayon - Vanille ijs - masala - rode vruchten
Sabayon – Vanille ijs – masala – rode vruchten

En dat heb ik me zeker niet beklaagd. Hoewel de borden van mijn tafelgenoten er ook heerlijk uit zagen, was ik héél blij met mijn keuzes en genoot ik van iedere gang. De smaken waren puur, de porties niet te groot of te klein, en ik ontdekte nieuwe smaken en nieuwe combinaties.

De kok geeft ook workshops waarin hij je graag inspireert om nieuwe dingen uit te proberen. Zeker na ons bezoekje is mijn goesting om zo’n workshop te volgen extra aangewakkerd. Elke 2de dinsdag van de maand organiseren ze een workshop, steeds in een ander thema. De eerstvolgende workshop gaat door op 8/12 en staat in het teken van de feestmenu. Heb je zelf thuis een feestje gepland de komende feestdagen? Dan kan je tijdens die workshop zeker wat inspiratie vinden om je gasten te verrassen en verwennen.

Dit adresje is met glans toegevoegd aan onze favorieten, een top hip adresje in het Waasland!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)